Εκδικάστηκαν οι πρώτες υποθέσεις για το Μαρί - €628.000 αποζημίωση σε τρεις οικογένειες

Εκδικάστηκαν οι πρώτες υποθέσεις για το Μαρί - €628.000 αποζημίωση σε τρεις οικογένειες

Εκδικάστηκαν την Πέμπτη 19/5 οι πρώτες τρεις αγωγές για την υπόθεση Μαρί , ενώ εκκρεμούν ακόμα εννιά υποθέσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ την Παρασκευή 20/5, οι τρεις υποθέσεις αφορούν τους Ανδρέα Παπαδόπουλο, Κλεάνθη Κλεάνθους και Παναγιώτη Θεοφίλου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα για τον δόθηκαν και στις τρεις οικογένειες από  €628.000. Επίσης σημειώνεται ότι θα δοθούν και τόκοι από την μέρα της τραγωδίας. 

Σε δηλώσεις της στο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ η χήρα του Κλεάνθους αναφέρει ότι νιώθει δικαίωση αλλά ωστόσο πρόσθεσε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να καλύψουν το κενό που άφησε ο σύζυγος της, ενώ η χήρα του Αντρέα Παπαδόπουλου επισήμανε ότι έχασε την στήριξη του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 3ης Διάσκεψης των ΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, της Γαλλίας.  

BEST OF TOTHEMAONLINE