LIFESTYLE

Πρώην σύζυγος προσώπου κυπριακής tv: «Είναι μπλοκαρισμένος από το facebook μου»

Πρώην σύζυγος προσώπου κυπριακής tv: «Είναι μπλοκαρισμένος από το facebook μου»

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και δεν διστάζουν να το λένε όταν ερωτηθούν...

Την Εύη Αδάμ φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Για το block που έχει κάνει στον Λάμπη Λιβιεράτο, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να τηλεφωνιόμαστε με τον Λάμπη. Είναι μπλοκαρισμένος από το facebookμου, εννοείται. Άλλες φορές μαθαίνω αυτά που γράφει, άλλες όχι. Φυσικά θα ήθελα να μην είναι δημόσια τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Έχω πάθει ανοσία. Έχουμε αληθινή ζωή, δεν ζούμε τη ζωή μας μέσα από το πώς τη γράφουν οι άλλοι στα περιοδικά».


Για τη φωτογράφιση με τις κόρες της που παρουσιάστηκε ως προκλητική, δήλωσε: « Σκέφτηκα ότι το δικό μου μυαλό είναι καλά, αυτοί είναι σχιζοφρενείς και έχουν διαταραχή. Είναι αξιολύπητη η κατάσταση. Πρέπει να γεννιούνται θέματα από το πουθενά και να είναι κατασκευάσματα τα οποία δεν πειράζει να είναι αναληθή. Δεν πειράζει αν είναι τα παιδιά ντυμένα στη φωτογραφία. Εμείς θα γράψουμε ότι είναι γυμνά».
Για τις σχέσεις της, τόνισε: «Ποιος σου είπε ότι είμαι μόνη μου και πού το ξέρεις; Και αν τα έχω με κάποιον στο εξωτερικό; Δεν θέλω να έχω standardσχέση προς το παρόν. Είναι ανάλογα ποιος θα βρεθεί και τι θα σου βγάλει ο άλλος».

 


 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top