Χαλαρός ο Περδίκης πριν από τις εκλογές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαλαρός ο Περδίκης πριν από τις εκλογές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ημέρα χαλάρωσης για τον Πρόεδρο και τους υποψήφιους του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία  Πολιτών Γιώργος Περδίκης  και  υποψήφιοι βουλευτές σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, το μεσημέρι του Σαββάτου, (21/5), μία ημέρα πριν από τις Βουλευτικές εκλογές, γευμάτισαν στο εστιατόριο «Ιl forno», στην οδό Λήδρας. 

Κατά τη διάρκεια του γεύματος ο Γιώργος Περδίκης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν σ' αυτή την προεκλογική περίοδο και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αύριο (Κυριακή, (22/5) οι πολίτες θα κάνουν τη σωστή επιλογή και στις 23 Μαΐου θα έχουμε μια πολυφωνική βουλή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE