Έλσα Αναστασιάδη: Αέρινη και ντυμένη στα λευκά στο εκλογικό κέντρο! ΦΩΤΟ

Έλσα Αναστασιάδη: Αέρινη και ντυμένη στα λευκά στο εκλογικό κέντρο! ΦΩΤΟ

Συνοδευόμενη από το σύζυγό της και τον αγαπημένο της γιο και κρατώντας από το χέρι την όμορφή της κόρη γι ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου μετέβη στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει με το σύζύγό της, επιχειρηματία Γιάννο Λούτσιο, τον γιο της και την κόρη της. 

Η κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, με σανδάλια και κάπρι παντελόνι. Το smart casual ντύσιμό της, όπως πάντα απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, αφού αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Κύπρου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.