Γ. Βασιλείου πρώην ΠτΔ: «Όλοι οι πολίτες έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τον τόπο» - Άσκηση εκλογικού δικαιώματος

Γ. Βασιλείου πρώην ΠτΔ: «Όλοι οι πολίτες έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τον τόπο» - Άσκηση εκλογικού δικαιώματος

Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Λευκωσία.

Όλοι οι πολίτες του τόπου έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τον τόπο, δήλωσε σήμερα Κυριακή (22/5) ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση ψηφοφόρων από ό,τι προβλέπετο.

Σε δηλώσεις του, μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Λευκωσία, ο κ. Βασιλείου πρόβλεψε ότι σύντομα θα έχουμε νέες εκλογές, για να εκλέξουμε αυτή τη φορά, τον Πρόεδρο της Ομόσπονδης Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε «το κύριο καθήκον κάθε Κύπριου σήμερα είναι να προωθήσει την επιτυχία των διαπραγματεύσεων και την επανένωση της Κύπρου», για να σημειώσει ότι «οφείλουμε να λύσουμε το κυπριακό το συντομότερο δυνατό».

Τέλος, διεμήνυσε στη νέα Βουλή πως θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο λαϊκισμός δεν κάνει καλό ούτε στην Κύπρο, ούτε σε κανέναν και ότι θα πρέπει υπεύθυνα να αντιμετωπίζει τα διάφορα προβλήματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE