H εξομολόγηση του Γ. Θεοφάνους για την κατάσταση υγείας του πατέρα του: «Είναι 85χρονών σε γηροκομείο, δύσκολα με αναγνωρίζει»

H εξομολόγηση του Γ. Θεοφάνους για την κατάσταση υγείας του πατέρα του: «Είναι 85χρονών σε γηροκομείο, δύσκολα με αναγνωρίζει»

Για τη σχέση του με τον πατέρα του μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 21/5 ο Γιώργος Θεοφάνους στο «BRAVO Ρούλα».

Ο Κύπριος συνθέτης αποκάλυψε ότι οι δυο τους πέρασαν από πολλές φουρτούνες, αφού ο ηλικιωμένος σήμερα πατέρας  του δεν ενέκρινε τις επιλογές του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του τον προόριζε για γιατρό, ενώ ο ίδιος ήθελε να σπουδάσει μουσική, κάτι που έφερε ρήξη στις σχέσεις των δυο αντρών. Σήμερα όπως ο Γιώργος Θεοφάνους έχει γυρίσει σελίδα και άφησε πίσω του τα όσα έγιναν στο παρελθόν.

Αποκάλυψε ότι ο πατέρας του βρίσκεται σε ένα γηροκομείο στη Λάρνακα, με την υγεία του να είναι βεβαρημένη και δύσκολα να αναγνωρίζει ακόμα και τον ίδιο του τον γιο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE