ΔΗΣΥ: Αυτοί οι υποψήφιοι προηγούνται στη Λευκωσία

ΔΗΣΥ: Αυτοί οι υποψήφιοι προηγούνται στη Λευκωσία

Άρχισε και συνεχίζεται εδώ και αρκετή ώρα η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στα εκλογικά κέντρα. Αφού ξεκαθάρισαν τα ποσοστά των κομμάτων, τώρα απομένει να μάθουμε ποιοι υποψήφιοι θα πάρουν τις έδρες στο νέο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ΡΙΚ στη Λευκωσία προηγούνται από πλευράς ΔΗΣΥ οι Στέλλα Κυριακίδου, Νίκος Τορναρίτης, Σόλων Κασίνης, Πρόδρομος Προδρόμου και Δημήτρης Δημητρίου.

Ακολουθούν Νίκος Νουρής, Πιτσιλλίδης Αντρέας και Κωνσταντινίδου Ξένιου

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς η καταμέτρηση των σταυρών βρίσκεται σε εξέλιξη και βρισκόμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE