Στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Κωνταντινούπολη, βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής 22/5 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, για να μετάσχει στην πρώτη Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει αριθμό συναντήσεων με Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων ανάμεσα στους οποίους ο Πρωθυπουργός της Φινλανδίας και ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου.

Στη Σύνοδο, την οποία συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την καλύτερη πρόβλεψη και διαχείριση ανθρωπιστικών κρίσεων, αναμένεται να μετάσχουν πέραν των 60 αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων.


Πηγή:riknews.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE