Στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Κωνταντινούπολη, βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής 22/5 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, για να μετάσχει στην πρώτη Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει αριθμό συναντήσεων με Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων ανάμεσα στους οποίους ο Πρωθυπουργός της Φινλανδίας και ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου.

Στη Σύνοδο, την οποία συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την καλύτερη πρόβλεψη και διαχείριση ανθρωπιστικών κρίσεων, αναμένεται να μετάσχουν πέραν των 60 αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων.


Πηγή:riknews.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE