Με το μάθημα της χημείας συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Με το μάθημα της χημείας συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Με βάση τις αιτήσεις των υποψηφίων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2016, σύμφωνα με το Υπουργείο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στο μάθημα της χημείας αναμένεται να παρακαθίσουν 848 υποψήφιοι.

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2016, αύριο οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Πληροφορικής, των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών 4ωρο Τ.Σ. (Θ.Κ.), την Τετάρτη 25 Μαΐου θα παρακαθίσουν στο Ελεύθερο – Προοπτικό Σχέδιο και στο μάθημα της Τεχνολογίας Τ.Σ (Π.Κ.) Ι, την Πέμπτη 26 Μαΐου θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Τεχνολογίας Τ.Σ. (Θ.Κ.)Ι, των Ιταλικών και των Ισπανικών και την Παρασκευή 27 Μαΐου θα παρακαθίσουν στο μάθημα των Μαθηματικών Κ.Κ. .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE