Πρώτη παραίτηση από την ΕΔΕΚ μετά τις εκλογές

Πρώτη παραίτηση από την ΕΔΕΚ μετά τις εκλογές

Παραίτηση ανακοίνωσε ο Β' Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Θεοδώρου .

Την παραίτηση του από τη θέση του Β` Αντιπροέδρου στο Κ.Σ ΕΔΕΚ ανακοίνωσε ο Μαρίνος Θεοδώρου με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Μαρίνος Θεοδώρου ο οποίος ήταν υποψήφιος στην Επαρχία Λευκωσίας έγραψε μεταξύ άλλων «Επειδή στη ζωή μου έμαθα πάντα ότι τα αξιώματα συνεπάγονται και ευθύνες αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί για την αποτυχία του κόμματος να πείσει για τις θέσεις του και έτσι παραιτούμαι από τη θέση του Β` Αντιπροέδρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE