Με βουρκωμένα μάτια ανακοίνωσε την παραίτηση της η Μαρία Βασιλειάδου της ΕΔΕΚ (BINTEO)

Με βουρκωμένα μάτια ανακοίνωσε την παραίτηση της η Μαρία Βασιλειάδου της ΕΔΕΚ (BINTEO)

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στις τάξεις της ΕΔΕΚ αφού μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής 22/5 ηγετικά στελέχη του κόμματος έδωσαν την παραίτηση τους.

Συγκεκριμένα, πρώτος τον χορό άνοιξε ο Β’ Αντιπρόεδρος  του κόμματος Μαρίνος Θεοδόρου με ανακοίνωση του.

Λίγο αργότερα η Μαρία Βασιλειάδου με βουρκωμένα από την κρατική ραδιοτηλεόραση του ΡΙΚ ανακοίνωσε την παραίτηση της από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου αναλαμβάνοντας την ευθύνη του αποτελέσματος για την ΕΔΕΚ.

Πάντως αυτό που ξεκαθαρίζουν από την ΕΔΕΚ είναι ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΔΕΚ εξασφάλισε ποσοστό 6,18%  και τρεις βουλευτές σε σχέση με το 8,95% και τους 5  βουλευτές του 2011.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE