Λάβρος ο ΔΗΣΥ με podcast του Φειδία Παναγιώτου - Η αναφορά στον Αυξεντίου - «Η ιστορία μας δεν ξαναγράφεται από αριστερά ιδεολογήματα» - Δείτε βίντεο
Αντιδράσεις προκάλεσε νέο podcast του Κύπριου Ευρωβουλευτή και YouTuber Φειδία Παναγιώτου.
Η Βενεζουέλα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη δίνη της νομισματικής κρίσης που προκλήθηκε από την πτώση της παγκόσμιας τιμής του πετρελαίου και την οικονομική κακοδιαχείριση της κυβέρνησης του προέδρου Νικολά Μαδούρο.
Ήδη από τον περασμένο μήνα ο Πρόεδρος Μαδούρο είχε ζητήσει από τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν με φειδώ το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ είχε δώσει τις Παρασκευές ως ρεπό μέχρι το τέλος της περιόδου του φαινομένου του «El Nino» για να εξοικονομούν ενέργεια.
Ακόμη η εταιρεία εμφιάλωσης της Coca-Cola στη Βενεζουέλα διέκοψε την παραγωγή του δημοφιλούς αναψυκτικού λόγω έλλειψης ζάχαρης, δήλωσε εκπρόσωπος της Coca-Cola τη Δευτέρα.
Η παραγωγή των αναψυκτικών που βασίζονται στη ζάχαρη ως γλυκαντικό έχει σταματήσει, αλλά εκείνη των διαιτητικών αναψυκτικών όπως η Coca-Cola light και άλλων ποτών που δεν χρησιμοποιούν ζάχαρη συνεχίζεται, είπε η εκπρόσωπος Κέρι Τρέσλερ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. «Οι προμηθευτές ζάχαρης στη Βενεζουέλα μας έχουν πληροφορήσει πως θα διακόψουν προσωρινά τις λειτουργίες τους λόγω έλλειψης πρώτων υλών», πρόσθεσε η Τρέσλερ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις