Νέα παραίτηση από την ΕΔΕΚ! Αποχωρεί ο Α. Πετρίδης και δηλώνει: «Νιώθω ξένος…» Καταγγέλλει και εκδικητικές συμπεριφορές

Νέα παραίτηση από την ΕΔΕΚ! Αποχωρεί ο Α. Πετρίδης και δηλώνει: «Νιώθω ξένος…» Καταγγέλλει και εκδικητικές συμπεριφορές

Την αποδέσμευση του από το Κ. Σ. ΕΔΕΚ ανακοίνωσε ο ιατρός Ανδρέας Πετρίδης ο οποίος είχε διεκδικήσει την βουλευτική έδρα στην Πάφο με το ψηφοδέλτιο του Κ. Σ. ΕΔΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Με βουρκωμένα μάτια ανακοίνωσε την παραίτηση της η Μαρία Βασιλειάδου της ΕΔΕΚ 

Απευθύνομαι ανέφερε ο τέως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ στην εκλογική περιφέρεια Πάφου “  στις εκατοντάδες εξωκομματικούς υποστηρικτές μου - αλλά και στις μερικές δεκάδες ΕΔΕΚ-ίτες - που μπόρεσαν να υποστηρίξουν συνειδητά και αξιοκρατικά την υποψηφιότητά μου στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές στην Πάφο”.

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του - και σ` ένδειξη συνέπειας και εκτίμησης προς αυτό τον κόσμο –ο κ. Πετρίδης δήλωσε  την άμεση αποδέσμευσή του από τον κομματικό χώρο της ΕΔΕΚ, με του οποίου πολλές πρακτικές από καιρό αισθάνεται  ξένος, όπως είπε. 

Όπως ανέφερε, η συνεχιζόμενη, " για παράδειγμα, εκδικητική συμπεριφορά της προηγούμενης ηγεσίας, ιδιαίτερα στην ευαίσθητη προεκλογική περίοδο, υπέσκαψε σοβαρά τον πολιτικό λόγο μας".

Ανακοίνωσε πως η  περαιτέρω συμμετοχή του στα κοινά θα συνεχιστεί  από το πόστο του ελεύθερου πολίτη. 

Στον Πρόεδρο του Κινήματος ευχήθηκε τέλος “ ό,τι καλό”.

KYΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE