Την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης σε ποσοστό 50% για το αποχετευτικό διεκδικεί η Πόλη Χρυσοχούς

Την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης σε ποσοστό 50% για το αποχετευτικό διεκδικεί η Πόλη Χρυσοχούς

O Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς διεκδικεί την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης σε ποσοστό 50% για την κατασκευή αποχετευτικού συστήματος.

Το θέμα συζητήθηκε στη Λευκωσία με το Τμήμα Υδάτων στην παρουσία του Δημάρχου Άγγελου Γεωργίου Οδυσσέως .

Το Τμήμα Υδάτων δεν είναι αρνητικό σ’ αυτό το ενδεχόμενο, όμως δεν φαίνεται εφικτό να μπορεί να ενταχθεί στην παρούσα προγραμματική περίοδο σύμφωνα με τον κ. Οδυσσέως.

Ο Δήμος συνέχισε, θα εντείνει τις πιέσεις του, ώστε να ληφθεί άμεσα απόφαση για κρατική χρηματοδότηση και έναρξη του έργου προβάλλοντας το επιχείρημα ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει αδιέξοδο με την διαχείριση των λυμάτων που τώρα, μεταφέρονται στο βιολογικό σταθμό του ΧΥΤΑ.

Στο μεταξύ – όπως είπε- μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα δύο γεφύρια που κατασκευάζονται στην περιοχή του Λατσιού. 

Για τα δύο γεφύρια υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση όμως τελικά οι εργασίες ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες και θα τοποθετηθούν τα κιγκλιδώματα, κατέληξε. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE