ΣΟΚ στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του

ΣΟΚ στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του

Ο άνδρας κατηγορείται ότι ασελγούσε επανειλημμένα στις δύο από τις τρεις κόρες του, σήμερα 16 και 14 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, κατέγραφε τις πράξεις του ενώ τις υποχρέωνε να παρακολουθούν κατά τη συνεύρεσή τους πορνογραφικό υλικό με άλλα ανήλικα παιδιά.

Με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ο 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός παραπέμπεται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Παρουσία ψυχολόγου, τα δυο κορίτσια κατέθεσαν στην ασφάλεια επιβεβαιώνοντας το μαρτύριο που βίωναν στα χέρια του πατέρα τους τα τελευταία χρόνια.

Τα δύο θύματα του 54χρονου εξετάσθηκαν και από τον ιατροδικαστή Μυτιλήνης, ο οποίος θα καταθέσει την έκθεσή του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον χώρο της αστυνομίας, ο δράστης έχει αποδεχθεί τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες.

Στην οικογένεια υπάρχει ένα ακόμα κορίτσι οκτώ χρονών, για το οποίο δεν υπήρξε καμιά καταγγελία.

Την Τετάρτη (25/5), ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Από τον ανακριτή πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (27/5).

*φώτο αρχείου

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE