ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ορφάνεψαν τα δυο παιδιά της! Μυστηριώδης θάνατος 30χρονης μητέρας- Οι «πονοκέφαλοι» έφεραν το μοιραίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ορφάνεψαν τα δυο παιδιά της! Μυστηριώδης θάνατος 30χρονης μητέρας- Οι «πονοκέφαλοι» έφεραν το μοιραίο

Η 30χρονη μητέρα δυο παιδιών πέθανε χωρίς κάποια ξεκάθαρη διάγνωση. Θάνατο μυστήριο καλείται να ερευνήσει η Αστυνομία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελευθερος της Πέμπτης 26/5 οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια της ότι είχε κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο ωστόσο η βιοψία τους διέψευσε. 

Η 30χρονη του τελευταίους μήνες μπαινόβγαινε στον Νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους χωρίς όμως να διαγνωσθεί με κάτι το επιλήψιμο.

Την Τετάρτη 18/5 της τοποθέτησαν καθετήρα αφού μετά από συγκεκριμένες εξετάσεις προέκυψε ότι είχε υγρό στον εγκέφαλο της.

Η οικογένεια της, τις επόμενες μέρες ενημερώθηκε ότι έπρεπε να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό αλλά όπως δήλωσε στενό συγγενικό της πρόσωπο την περασμένη Πέμπτη 19/5 όταν έγινε προσπάθεια για αφαίρεση του καθετήρα η άτυχη γυναίκα έχασε κάθε επικοινωνία με το περιβάλλον. 

Στην συνέχεια οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα  συγγενικά τις πρόσωπα, ενημερώθηκαν ότι υπήρχε κακοήθης όγκος στον εγκέφαλο.

Την επόμενη μέρα απλά ενημέρωσαν την οικογένεια της ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top