ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν για ληστεία σε αρτοποιείο αλλά δεν τα έβγαλαν πέρα με τις δυο υπαλλήλους! Έφυγαν τρέχοντας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν για ληστεία σε αρτοποιείο αλλά δεν τα έβγαλαν πέρα με τις δυο υπαλλήλους! Έφυγαν τρέχοντας

Δεν πίστεψαν τις απειλές των κουκουλοφόρων οι δυο γυναίκες υπάλληλοι αρτοποιείου και όχι μόνο δεν τους έδωσαν τα λεφτά, αλλά λίγο έλειψε να τους δείρουν κιόλας. Αναγκάστηκαν να τραπούν άτακτα σε φυγή

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 2.15π.μ. της Πέμπτης 26/5  δύο άγνωστοι άνδρες που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στη Λευκωσία και υπό την απειλή όπλου, ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου από τις δύο υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, με αποτέλεσμα αυτοί να τραπούν σε φυγή. 

Ο πρώτος δράστης διέφυγε τρέχοντας. Ο δεύτερος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί σε μοτοποδήλατο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το αρτοποιείο, δέχθηκε σπρώξιμο από τη μια υπάλληλο, που τον ακολούθησε. Αποτέλεσμα ήταν το μοτοποδήλατο να πέσει στο έδαφος και ο δράστης να τραπεί σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, το μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες, είναι ιδιοκτησία κατοίκου Λευκωσίας και φαίνεται να έχει κλαπεί, μεταξύ των ωρών 6μ.μ. χθες και 2.15π.μ. σήμερα, από περιφραγμένο χώρο, στη Λευκωσία, όπου βρισκόταν σταθμευμένο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE