ΠτΔ: «Tο χέρι μας είναι τεταμένο για να βρούμε μια έντιμη λύση στο Κυπριακό» - Ανάρτηση στο Facebook

ΠτΔ: «Tο χέρι μας είναι τεταμένο για να βρούμε μια έντιμη λύση στο Κυπριακό» - Ανάρτηση στο Facebook

Ποτέ μα ποτέ δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη τόσο καλή ευκαιρία, αρκεί να την αξιοποιήσουμε με αλληλοσεβασμό όλοι, αναφέρει ο ΠτΔ Ν. Αναστασιάδης σε ανάρτηση του στο Facebook, για το Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος καλεί όλους να συνεργαστούν με καλή θέληση, με αναγνώριση των δικαιωμάτων, με αναγνώριση των ανησυχιών, με εφαρμογή βασικών ελευθεριών για να κάνουμε κατορθωτό να είναι ειρηνική η συμβίωσή μας, να είναι μια διαρκής λύση.

«Tο χέρι μας είναι τεταμένο για να βρούμε μια έντιμη λύση στο Κυπριακό που να μετατρέπει το κράτος μας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, σε ένα κράτος που να αποδέχεται, να στηρίζει και να βοηθά όλους ανεξαίρετα τους πολίτες του.

Ας συνεργαστούμε με καλή θέληση, με αναγνώριση των δικαιωμάτων, με αναγνώριση των ανησυχιών, με εφαρμογή βασικών ελευθεριών για να κάνουμε κατορθωτό να είναι ειρηνική η συμβίωσή μας, να είναι μια διαρκής λύση, να μη ζούμε την αγωνία αν την επομένη θα έχουμε ανωμαλία στη λειτουργία του κράτους ή αν θα μπορούμε να προκόψουμε και αυτό αφορά όλους βεβαίως, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

Ποτέ μα ποτέ δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη τόσο καλή ευκαιρία, αρκεί να την αξιοποιήσουμε με αλληλοσεβασμό όλοι».

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση του Προέδρου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.