ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε είναι ο νεαρός που έσπασε το τζάμι της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1993!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε είναι ο νεαρός που έσπασε το τζάμι της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1993!

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο γιατρός Χάρης Αριστείδου, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση την Τετάρτη, (25/5) , από δυο άγνωστα πρόσωπα.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο Χάρης Αριστείδου είναι 52 ετών, ανύπαντρος και ιδιαίτερος… άνθρωπος.  Διαμαρτύρεται σχεδόν για τα πάντα, κόντρα στο κατεστημένο και είναι γνωστός στην Αστυνομία. Το επάγγελμα του γιατρού σταμάτησε να το εξασκεί και πλέον θεωρείται συγγραφέας.

Έσπασε το τζάμι της Ελισάβετ το 1993

Πριν από 23 χρόνια απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ και συνελήφθη από την Αστυνομία. Ήταν ο νεαρός, 29 ετών τότε, που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιείτο για τις μετακινήσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Κύπρο.  

Η επίσκεψη της Βασίλισσας

Στις 13 Οκτωβρίου του 1993 η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ βρέθηκε στην Κύπρο στο πλαίσιο της 29ης Συνόδου Κορυφής της Κοινοπολιτείας. Κατά τη διάρκεια της 7ήμερης επίσημης επίσκεψής της, η Κυπριακή Δημοκρατία είχε ανακοινώσει πώς θα παρέδιδαν στην Βασίλισσα, τα χρυσά κλειδιά της Λευκωσίας και της Λεμεσού.

Η επίσκεψη της σημαδεύτηκε από επεισόδια. Μερίδα εξοργισμένων πολιτών πραγματοποίησαν τότε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κρατώντας πανό και πλακάτ που έγραφαν τη φράση «Killer Queen», φωνάζοντας και πετώντας αυγά. Διαμαρτύρονταν  για τους απαγχονισμούς και τις  δολοφονίες που έγιναν από τους Άγγλους αποικιοκράτες, την περίοδο του Απελευθερωτικού Αγώνα 55-59, αλλά και την στάση που τήρησε η Αγγλία την περίοδο της τουρκικής εισβολής.

Του έσπασαν τα δόντια – Ανακρίθηκαν δυο πρόσωπα

Την Τετάρτη, (25/5/2016) ο Χάρης Αριστείδου δέχθηκε άγρια επίθεση.  Γύρω στις 14:00,  ενώ περπατούσε κοντά στην οικία του, στον Άγιο Αθανάσιο, εμφανίστηκαν δυο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη και τον ξυλοφόρτωσαν. Ο 52χρονος δέχθηκε κτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, με ρόπαλο του μπέιζμπολ και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με τη μαύρου χρώματος μοτοσικλέτα.

Ο γιατρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, της ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, έχασε τα δόντια του και θα χειρουργηθεί από γναθοχειρουργό.

Στο ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται οι έρευνες  για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη ανακρίθηκε αριθμός προσώπων, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές.

*Φώτο αρχείου  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσπασαν στο ξύλο γνωστό γιατρό σε πλατεία! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοκόπησαν άγρια τον γιατρό Χάρη Αριστείδου! Τον χτυπούσαν με ρόπαλο! Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top