ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις άντρες μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια! Ποια η κατάσταση των τραυματιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις άντρες μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια! Ποια η κατάσταση των τραυματιών

Τον γρίφο σε ένα σοβαρό περιστατικό προσπαθεί να λύσει η Αστυνομία στη Λεμεσό. Τέσσερις άγνωστοι άντρες μπήκαν σε σπίτι στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών για να ζητήσουν εξηγήσεις για προσωπικές τους διαφορές με τα δύο αδέλφια και όταν τα αίματα άναψαν βγήκαν όπλο και μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης:ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στη Λεμεσό! Αποκλείστηκε η σκηνή – Υπάρχουν τραυματίες

Το περιστατικό έγινε  γύρω στις 23:40 το βράδυ της Πέμπτη 26/7 και  είχε ως απολογισμό τον τραυματισμό τριών προσώπων οι οποίοι και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα δυο από τα θύματα της συμπλοκής φαίνεται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο τρίτος τραυματίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τα αίτια για το πώς ξεκίνησε η συμπλοκή και ποια ήταν η αφορμή διερευνώνται από την Αστυνομία. Στη σκηνή βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.