ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται δυο πρόσωπα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Ευγενίου Βουλγάρεως.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, ήταν γύρω στις 22:00, όταν 44χρονος Ε/κ επιχείρησε να στρίψει δεξιά από φωτοελεγχόμενη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και το οποίο οδηγούσε 27χρονος Παλαισίνιος.

Από τη σύγκρουση και οι οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος υπέστη κάταγμα δεξιού μηριαίου οστού, ενώ ο 44χρονος θλαστικό τραύμα κεφαλής και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top