Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται δυο πρόσωπα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Ευγενίου Βουλγάρεως.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, ήταν γύρω στις 22:00, όταν 44χρονος Ε/κ επιχείρησε να στρίψει δεξιά από φωτοελεγχόμενη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και το οποίο οδηγούσε 27χρονος Παλαισίνιος.

Από τη σύγκρουση και οι οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος υπέστη κάταγμα δεξιού μηριαίου οστού, ενώ ο 44χρονος θλαστικό τραύμα κεφαλής και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα κάθοδος Ολγκίν: Τι θα συζητήσει με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Ορόσημο η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ-Γκουτέρες

Νέα κάθοδος Ολγκίν: Τι θα συζητήσει με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Ορόσημο η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ-Γκουτέρες

Επιστρέφει στην Κύπρο η ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE