Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται δυο πρόσωπα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Ευγενίου Βουλγάρεως.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, ήταν γύρω στις 22:00, όταν 44χρονος Ε/κ επιχείρησε να στρίψει δεξιά από φωτοελεγχόμενη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και το οποίο οδηγούσε 27χρονος Παλαισίνιος.

Από τη σύγκρουση και οι οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος υπέστη κάταγμα δεξιού μηριαίου οστού, ενώ ο 44χρονος θλαστικό τραύμα κεφαλής και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.