Νεαρός Ελληνοκύπριος μετέφερε πιστόλι από τα κατεχόμενα με προορισμό την Λεμεσό – «Το όπλον εν γεμάτο…»

Νεαρός Ελληνοκύπριος μετέφερε πιστόλι από τα κατεχόμενα με προορισμό την Λεμεσό – «Το όπλον εν γεμάτο…»

Ένας νεαρός Ελληνοκύπριος ηλικίας 23 ετών ανέλαβε να μεταφέρει από τις κατεχόμενες περιοχές στις ελεύθερες με τελικό προορισμό την Λεμεσό ένα πιστόλι έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το περιστατικό σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» σημειώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2016 όταν ο 23χρονος είχε μεταβεί στα κατεχόμενα συναντώντας σε απόμερο χώρο κάποιον εν ονόματι Μουσταφά ο οποίος του έδωσε το πιστόλι τυλιγμένο σε ύφασμα.

Ακολούθως ο νεαρός προσπάθησε να περάσει κουβαλώντας μαζί το όπλο από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου για να συλληφθεί από την Κυπριακή Αστυνομία. Συγκεκριμένα μόλις οι αστυνομικοί εντόπισαν το πιστόλι αυτός με ψυχραιμία του ανέφερε: «το όπλο εν γεμάτο, το μόνο που θέλω ένι να τηλεφωνήσω του παπά μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο ανέλαβε να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή έναντι του ποσού των 730 ευρώ ενώ όπως υποστήριξε τελικός προορισμός ήταν πρόσωπο που διαμένει στη Λεμεσό. Όπως αναφέρουν οι ανακριτές το πρόσωπο από την Λεμεσό φέρεται να είναι φίλος με γνωστό πρόσωπο του 23χρονου ο οποίος εκτίει ποινή στις κεντρικές φυλακές.

Το Ανώτατο Δικαστήριο  επέβαλε ποινή τεσσάρων χρόνων στον 23χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE