Ο σπαραγμός της μάνας του Γιώτη: «Έχεις δικαίωμα ρε φονιά να παίρνεις ψυχές και ν΄ αφήνεις τέσσερα μωρά ορφανά;»

Ο σπαραγμός της μάνας του Γιώτη: «Έχεις δικαίωμα ρε φονιά να παίρνεις ψυχές και ν΄ αφήνεις τέσσερα μωρά ορφανά;»

Συγκλονιστικές στιγμές περιλάμβανε η δικαστική διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας την Πέμπτη (26/05), όπου οδηγήθηκε εκ νέου ο Γιώργος Ξιούρουππας που στις 25 Απριλίου άδειασε το πιστόλι του πάνω στον Παναγιώτη Χριστοδούλου, αφαιρώντας του τη ζωή.

Τραγική μορφή για μια ακόμη φορά η μάνα του Γιώτη, η οποία αυτή τη φορά δεν μπορούσε να πνίξει τον πόνο της.

«Φονιά, ελεεινέ, άχρηστε άρχισε να φωνάζει ξεσπώντας σε λυγμούς μόλις αντίκρισε τον Ξιούρουππα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάσου Βάσου («Πολίτης») τον ρωτούσε συνεχώς: «Έχεις δικαίωμα ρε φονιά να παίρνεις ψυχές και ν΄ αφήνεις τέσσερα μωρά ορφανά;».

Ο Ξιούρουππας που δέχθηκε επίθεση πριν και μετά τη διαδικασία (έπεσε και ξύλο, ενώ οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ακόμη και σπρέι για να επιβάλουν την τάξη) παρέμενε περίλυπος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, χωρίς να αντιδράσει στις φωνές των οικείων του θύματος.

Το κατηγορητήριο της υπόθεσης περιλαμβάνει εννέα συνολικά κατηγορίες, η πιο σοβαρή εκ των οποίων είναι αυτή του φόνου εκ προμελέτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE