Αναστασιάδης: « Μετά τη δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ το ζήτημα που προέκυψε οδεύει προς εκτόνωση»

Αναστασιάδης: « Μετά τη δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ το ζήτημα που προέκυψε οδεύει προς εκτόνωση»

Ευελπιστώ πως δεν θα επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και από κανέναν που εμπλέκεται στη διαδικασία στο Κυπριακό, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ερωτηθείς εάν βαίνει προς εκτόνωση η κρίση που προέκυψε μετά τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε:

«Ναι, νομίζω ότι μετά τη δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ επανορθώνονται κάποιες απόπειρες που είχαν γίνει και θέλω να ευελπιστώ, όπως είχα τονίσει και το πρωί, ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και από κανέναν που εμπλέκεται στη διαδικασία».

Η δήλωση του Προέδρου έγινε κατά την άφιξή του στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE