ΠτΔ: Το συντομότερο αποζημίωση στους γεωργούς που πλήγηκαν από τη χαλαζόπτωση

ΠτΔ: Το συντομότερο αποζημίωση στους γεωργούς που πλήγηκαν από τη χαλαζόπτωση

Οι ζημιές που υπέστησαν χθες οι γεωργοί στην ορεινή Λεμεσού θα καταγραφούν από τη Δευτέρα, και το κράτος θα ανταποκριθεί το συντομότερο, αποζημιώνοντάς τους, διαβεβαίωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους, που πραγματοποιήθηκε στον Αμίαντο, στην παρουσία κοινοταρχών της περιοχής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι ήδη από χθες το απόγευμα έχει συνεννοηθεί με τον Υπουργό Γεωργίας, έτσι ώστε τη Δευτέρα λειτουργοί του Υπουργείου και του ΟΓΑ, να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές.
 
"Θα καταγράψουν τις ζημιές που έχουν υποστεί οι γεωργοί μας, και έτσι το συντομότερο το κράτος να ανταποκριθεί, αποζημιώνοντας και προσφέροντας βοήθεια σε όσους έχουν υποστεί ζημιές ως αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων", συμπλήρωσε.
 
Σε δηλώσεις τους, τόσο ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Προδρόμου, Ανδρέας Αυγουστή, όσο και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καμιναριών, Ανδρέας Μουστάκας, έκαναν λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή της παραγωγής, και ζήτησαν τη στήριξη του κράτους.
 
Η ΓΣ της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Κέντρο της Κοινότητας Αμιάντου, υπό έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, και σημαδεύτηκε από διακοπή της ηλεκτροδότησης.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE