Περισσότεροι από 100 οι νεκροί τζιχαντιστές σε επιδρομές στη Συρία

Περισσότεροι από 100 οι νεκροί τζιχαντιστές σε επιδρομές στη Συρία

Οι δυνάμεις της διεθνούς συμμαχίας και οι τουρκικές επιχειρήσεις κατέστρεψαν κτίρια και εγκαταστάσεις.

Στους 104 υπολογίζονται οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που έχασαν τη ζωή τους στις επιχειρήσεις της διεθνούς συμμαχίας και τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah.

Από τις επιχειρήσεις καταστράφηκαν και επτά κτίρια, καθώς και τέσσερις εγκαταστάσεις πυρομαχικών, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα βλήματα του τουρκικού στρατού απάντησαν σε πυρά που εκτοξεύθηκαν στην τουρκική πόλη Κιλίς στα σύνορα με τη Συρία. 

Υπενθυμίζεται πως το Κιλίς πλήττεται συχνά από πυραύλους που εκτοξεύονται από τα συριακά εδάφη, τα οποία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE