ΛΕΜΕΣΟΣ: Από τον server ξεκίνησε πυρκαγιά στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από τον server ξεκίνησε πυρκαγιά στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κλήθηκε σε κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε κτίριο που στεγάζεται ναυτιλιακή εταιρεία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου (28/05) στα γραφεία του 3ου  ορόφου κτιρίου που στεγάζονται γραφεία γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας.

Για την κατάσβεση της κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ανυψωτικό μηχάνημα. Όπως μας αναφέρθηκε, η αιτία της φωτιάς φαίνεται να είναι ο server  που υπήρχε στον χώρο.

Ο server φαίνεται να υπερθερμάνθηκε και αμέσως πήραν φωτιά οι υπολογιστές με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα μαύροι καπνοί να βγαίνουν από τα παράθυρα.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE