LIKE ONLINE

20χρονος νόμιζε ότι ήταν προφήτης και τάισε τον εαυτό του στα λιοντάρια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

20χρονος νόμιζε ότι ήταν προφήτης και τάισε τον εαυτό του στα λιοντάρια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Υπέφερε από προβλήματα μετά τον θάνατο της μητέρας του

​Σοκάρουν οι εικόνες του 20χρονου Franco Ferrada, ο οποίος γδύθηκε και έπεσε στο λάκκο με τα λιοντάρια στον ζωολογικό κήπο Santiago Zoo στη Χιλή.

Το βίντεο και οι φρικτές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο νεαρός πρώην στρατιώτης υπέφερε από τότε που η μητέρα του πέθανε από καρκίνο του μαστού, ενώ ήταν μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το συγκλονιστικό περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκόμενων, με τον νεαρό να έχει αφήσει ένα σημείωμα στα ρούχα του στο οποίο έγραφε ότι είναι προφήτης που έχει στείλει ο Θεός.

3479D2C500000578-3602819-image-m-3_1463872898888.jpg

«Η αποκάλυψη έχει φτάσει και ξέρω πότε θα έρθει. Είμαι ο προφήτης και έχω επιστρέψει για τους ανθρώπους μου», ήταν το σημείωμα που άφησε στα ρούχα του πριν γδυθεί και πέσει στα λιοντάρια.

Δεν είναι σαφές αν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με τους μάρτυρες να δηλώνουν πως τους αφηγήθηκε την ιστορία του βιβλικού Δανιήλ που ρίχτηκε στα λιοντάρια αλλά σώθηκε από άγγελο που έστειλε ο Θεός.

Εκτός από το σημείωμα που άφησε, οι διασώστες βρήκαν στο πορτοφόλι του 2 περίεργα σχέδια από λιοντάρια.

3479986600000578-0-Zoo_keepers_killed_the_lions_to_save_the_man_who_was_gravely_inj-a-20_1463869446077.jpg

Ο 20χρονος ποτέ δεν συγχώρησε τον αλκοολικό πατέρα του που τον εγκατέλειψε, όπως ισχυρίζονται οι φίλοι του. Εκτιμούν ότι βρήκε παρηγοριά στο ποτό μετά την απώλεια της συζύγου του.

«Ο Franco φαινόταν να είναι πολύ χαρούμενος εξωτερικά» σχολίασε καταστηματάρχης στην περιοχή Puente Alto του Σαντιάγκο.

«Οι ενέργειές του στον ζωολογικό κήπο μας εξέπληξαν όλους, αλλά η οικογένειά του είναι πολύ προβληματική. Είναι πολύ σκληροί και συχνά μεθυσμένοι», δήλωσε άνθρωπος που έρχεται συχνά σε επαφή με την οικογένεια του νεαρού.

Ο 20χρονος δεν πέθανε και αναρρώνει στο νοσοκομείο Santiago hospital Clinica Indisa με τραύματα στο πρόσωπο, το κρανίο, τον λαιμό, τους ώμους και τη βουβωνική χώρα.

349256FF00000578-3607129-Delusions_Franco_Ferrada_identified_in_these_pictures_by_the_Chi-m-71_1464108999010.jpg

Η διευθύντρια του ζωολογικού κήπου Alejandra Montalva δήλωσε πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα ηρεμιστικά ταχείας δράσης για να σταματήσουν τα λιοντάρια.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα Cynthia Vasquez, οι φρουροί ασφαλείας του ζωολογικού κήπου άργησαν να αντιδράσουν, τονίζοντας πως τα ζώα δεν επιτέθηκαν στον 20χρονο μόλις έπεσε στον λάκκο.

«Αρχικά τα λιοντάρια άρχισαν να παίζουν μαζί του και μετά του επιτέθηκαν. Αρχικά οι φρουροί έριξαν νερό, απομάκρυναν τους ανθρώπους και μετά έριξαν στα λιοντάρια».

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top