Στο Gay Pride δυο κατάδικοι ομοφυλόφιλοι! Παρέλασαν περήφανα με συνοδό τη διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους

Στο Gay Pride δυο κατάδικοι ομοφυλόφιλοι! Παρέλασαν περήφανα με συνοδό τη διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους

Η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, μαζί με μια μερίδα φυλακισμένων έλαβε για άλλη μια χρονιά μέρος στο Gay Pride (πορεία υπερηφάνειας) που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 29/5 στη Λευκωσία

Συνεχίζει να μας εκπλήττει η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών καθώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι της αρέσει να πηγαίνει κόντρα στα στερεότυπα. Η ίδια υποστηρίζει ότι εφαρμόζει απλώς μια σειρά καινοτόμων ιδεών ώστε το σωφρονιστικό ίδρυμα να αλλάξει πρόσωπο καταφέρνοντας να  κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο των φυλακισμένων όσο των Κύπριων πολιτών.

Το πρωινό της Κυριακής λοιπόν η Άννα Αριστοτέλους συνόδευσε (μαζί με δεσμοφύλακες) δυο ομοφυλόφιλους κατάδικους που συμμετείχαν στο Gay Pride, αφού προηγουμένως εγκρίθηκε σχετικό αίτημα τους.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από τον δημοτικό κήπο Λευκωσίας  λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δυο κατάδικοι άντρες ομοφυλόφιλοι το απολαμβάνουν και είναι ευτυχισμένοι που θα παρελάσουν.

Σ.Σ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE