ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπράβο Αλέξη και Μάριε! Γλίτωσαν από τα χειρότερα 63χρονο σε παραλία της Λεμεσού

Μπράβο Αλέξη και Μάριε! Γλίτωσαν από τα χειρότερα 63χρονο σε παραλία της Λεμεσού

Ήταν λίγο πρίν τις 10:30 το πρωί της Κυριακής 29/5 όταν 63χρονος κατέρρευσε στην παραλία της περιοχής «Δασούδι» στη Λεμεσό και στο οποίο περιστατικό κλήθηκαν για να βοηθήσουν οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στο καθήκον.

Ο 63χρονος πάσχοντας (με ιστορικό διαβήτη) όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδέσμου επαγγελματιών ναυαγοσωστών Λεμεσού κατέρρευσε λόγω υπογλυκαιμίας και οι ναυαγοσώστες Αλέξης Αθανασίου και Μ.Π, έδρασαν έγκαιρα παρέχοντας του τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Μερίμνησαν παράλληλα όπως κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον λουόμενο στο  Νοσοκομείο αφού οι τελευταίοι παρατήρησαν και συμπτώματα που  παραπέμπουν πιθανώς σε καρδιακή δυσλειτουργία.

Μπράβο στα παιδιά για την έγκαιρη επέμβαση τους καθώς και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top