Η Ήβη Αδάμου στην Κύπρο! Δείτε με ποιους έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας!

Η Ήβη Αδάμου στην Κύπρο! Δείτε με ποιους έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας!

Ένα τεράστιο χαμόγελο είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η συμπατριώτισσά μας από την ώρα που πάτησε το πόδι της στο νησί μας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30-5) η Ήβη Αδάμου αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μαζί με δύο φίλες της και η χαρά της δεν κρυβόταν με τίποτα. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια παρόλο που δεν έχει έρθει στο νησί μας για διακοπές, αλλά για δουλειά είναι πολύ χαρούμενη. Θα τραγουδήσει στο 3ο MTN MadWalk, στο θεσμό που ενώνει τη μόδα και θα λάβει χώρα την Τρίτη 31 Μαίου 2016, το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία.


Η Ήβη Αδάμου θα συνυπάρξει στη πασαρέλα του φετινού MTN MadWalk με τον σχεδιαστή Ερωτόκριτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE