Παράνομη επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργός της Τουρκίας στα κατεχόμενα

Παράνομη επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργός της Τουρκίας στα κατεχόμενα

Την 1η Ιουνίου, ο νέος Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του παράνομη επίσκεψη σε “χώρα” του εξωτερικού και ως είθισται θα μεταβεί στο ψευδοκράτος, όπως πράττει ο εκάστοτε νέος Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τη Σταρ Κίπρις, ο Γιλντιρίμ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και τον «πρωθυπουργό», Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αναμένεται ότι θα εξεταστεί ο οδικός χάρτης που θα εφαρμοστεί με σκοπό την επίτευξη λύσης στο Κυπριακό περί τα τέλη του έτους.

Μετά το ψευδοκράτος ο Γιλντιρίμ θα μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Η διαδικασία και που μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι - Θα το δικαιούνται και αυτοί οι καταναλωτές

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Η διαδικασία και που μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι - Θα το δικαιούνται και αυτοί οι καταναλωτές

«Ανάσα» για τους ευάλωτους καταναλωτές αποτελεί η απόφαση της ΑΗΚ για αποστολή κουπονιών αξίας €20, με σκοπό την αντικατάσταση των παλιών ενεργοβόρων λαμπτήρων στα σπίτια με σύγχρονους LED.

BEST OF TOTHEMAONLINE