Παθιασμένος με το τζόγο πρωταγωνιστής Κυπριακής σειράς! «Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά»

Παθιασμένος με το τζόγο πρωταγωνιστής Κυπριακής σειράς! «Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά»

Ο ηθοποιός ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Μυρτώ Αλικάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο γιους, τον 12χρονο Δημήτρη και τον 8χρονο Γιώργη εξομολογήθηκε τον εθισμό που επί πολλά χρόνια τον βασάνιζε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από την εξάρτηση του στον τζόγο. Αυτό το πάθος του έχει κοστίσει απίστευτα όχι μόνο σε χρήματα, αλλά και σε χρόνο και ενέργεια.

«Προσπαθώ να μένω μακριά από πειρασμούς γιατί είμαι ευάλωτος, το ομολογώ. Όλα τα πάθη είναι όμορφο να υπάρχουν στη ζωή μας, αρκεί να μην είναι αυτοκαταστροφικά», είπε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ρουα ματ» που βλέπαμε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 Κύπρου.

Ο ηθοποιός, που στο παρελθόν είχε μιλήσει για την ενασχόλησή του με τον τζόγο, παραδέχθηκε ότι έχει χάσει πολλά λεφτά. «Πάρα πολλά! Ήμουνα τζάνκι (junkie)! Τώρα είμαι σε καλό δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE