Διαβάστε πώς θα επηρεάσουν τις τιμές των ακινήτων οι εκποιήσεις

Διαβάστε πώς θα επηρεάσουν τις τιμές των ακινήτων οι εκποιήσεις

Την εκτίμηση ότι οι εκποιήσεις θα φέρουν πιέσεις στην αγορά ακινήτων, εξέφρασε ο Κυριάκος Ταλαττίνης, Αντιπρόεδρος του συνδέσμου επιστημόνων Εκτιμητών & Συμβούλων Κύπρου.

Της Ματίνας Ζησιάδου

Ο κ. Ταλαττίνης, σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, επεσήμανε ότι η αγορά ακινήτων θα δεχτεί πιέσεις όσον αφορά τις τιμές λόγω των εκποιήσεων που προωθούνται από τις τράπεζες. «Οι εκποιήσεις είναι ένα τεστ για την αγορά, που θα δείξει όσο βάθος και ανθεκτικότητα έχει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE