«Ντου» Αστυνομικών σε Sex Shops! Τι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες σε Λεμεσό και Λάρνακα

«Ντου» Αστυνομικών σε Sex Shops! Τι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες σε Λεμεσό και Λάρνακα

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείου και των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, διεξήγαγαν την Τρίτη 31/5 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα που έγινε στην παρουσία υπαλλήλου του υποστατικού ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (όπως χάπια, σπρέι κ.α), τα οποία παραλήφθηκαν από μέλη του Τελωνείου για περαιτέρω εξετάσεις.

Επίσης, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείου και των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών διεξήγαγαν σήμερα και δεύτερη έρευνα σε υποστατικό στη Λάρνακα.

Κατά την έρευνα ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα προϊόντα (όπως σπρέι, χάπια κ.α), τα οποία περιείχαν φαρμακευτικές ουσίες χωρίς να έχουν άδεια κυκλοφορίας στην Κυπριακή Δημοκρατία. Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις. 

Τα Τμήματα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού και Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE