Καιρός: Ανεβαίνει…επικίνδυνα η θερμοκρασία! Πάμε για «καυτό» Σαββατοκύριακο

Καιρός: Ανεβαίνει…επικίνδυνα η θερμοκρασία! Πάμε για «καυτό» Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 33 βαθμούς κελσίου και την μετεωρολογική υπηρεσία να προβλέπει περαιτέρω άνοδο τις επόμενες μέρες.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος .  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ,  ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 17  στα δυτικά και βόρεια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 27  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 30  στα υπόλοιπα παράλια και στους 24  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

 Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE