Έδωσε την παραίτηση του ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου - Στον Γενικό Εισαγγελέα για εξέταση

Έδωσε την παραίτηση του ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου - Στον Γενικό Εισαγγελέα για εξέταση

Υπέβαλε γραπτώς την παραίτηση του στον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Τέταρτης (01-06), στα χέρια του Ιωνά Νικολάου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η επιστολή παραίτησης που υπέβαλε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου αν και αφυπηρετεί κανονικά τέλους του έτους, ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα καθώς διαθέτει άδεια εις πίστην του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ιωνάς Νικολάου ζήτησε την θέση του Γενικού Εισαγγελέα πριν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του διευθυντή. Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστεί το κατά πόσο εκκρεμεί εναντίον του κ.Νικολάου οποιαδήποτε πειθαρχική έρευνα.

Να σημειώσουμε πως ο Ανδρέας Νικολάου απαλλάχτηκε από οποιαδήποτε πειθαρχική έρευνα  που εκκρεμούσε εναντίον του σχετικά με την τραγωδία του Μαρί και τα ποινικά αδικήματα στα οποία αθωώθηκε. 

Άξιο αναφοράς είναι πως την θέση του αναλαμβάνει ο Βοηθός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάκρος Τράγκολας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE