Μειώνεται ο Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας - Τα τέλη που καταργούνται

Μειώνεται ο Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας - Τα τέλη που καταργούνται

Σε εξαγγελίες για φορολογική μεταρρύθμιση πλαισίου ακίνητης ιδιοκτησίας προχώρησε ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Έχουμε πραγματοποιήσει σήμερα άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της φορολογικής μεταρρύθμισης και ελάφρυνσης του φορολογικού βάρους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δήλωσε την Τετάρτη ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.