Σφοδρή επίθεση Σελινόπουλου κατά Αναστασιάδη: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά εκτεθειμένος»

Σφοδρή επίθεση Σελινόπουλου κατά Αναστασιάδη: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά εκτεθειμένος»

Επίθεση εξαπέλυσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, με ανάρτηση του στο facebook σχετικά με τα όσα ο Νίκος Αναστασιάδης ισχυρίστηκε ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να υπερασπιστεί τον τέως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Ρίκκο Ερωτοκρίτου, και όχι τον θεσμό τον οποίο ο ίδιος εκπροσωπεί, αλλά και το θεσμό τον οποίο εκπροσωπούσε ο κύριος Ερωτοκρίτου.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αντί να προσπαθεί να δώσει τάχα το καλό παράδειγμα ως πρώτος πολίτης της χώρας, λέγοντας ότι έπραξε το καθήκον του από τη στιγμή που κλήθηκε ως μάρτυρας, έπρεπε να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού.
Δεν μπορεί η Κυπριακή Δημοκρατία να οδηγεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου φυσικά πρόσωπα για πιθανή διάπραξη κακουργημάτων, και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να εμφανίζεται ως μάρτυρας υπεράσπισης τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά εκτεθειμένος και σε καμία περίπτωση δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE