Λάρνακα: Έκαψαν αυτοκίνητο 34χρονου – Ζημιές και στην πολυκατοικία από την θερμότητα

Λάρνακα: Έκαψαν αυτοκίνητο 34χρονου – Ζημιές και στην πολυκατοικία από την θερμότητα

Αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 34χρονου από την Ελλάδα, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται γύρω στις 02.30 την Πέμπτη 2/6, τα ξημερώματα εξερράγη φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 34χρονου από την Ελλάδα, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στα Περβόλια.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η αξία του αυτοκινήτου ανέρχεται περίπου στα χίλια ευρώ. Από τους καπνούς και τη θερμότητα, προκλήθηκαν ζημιές στην πολυκατοικία άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και του ΤΑΕ, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το πρωί αναμένεται να αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για τη φωτιά στο όχημα του.

Εξάλλου μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κίνηση στα Λεύκαρα πήρε φωτιά και όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 22χρονος οδηγός του, το όχημα παρουσίαζε συνεχώς προβλήματα στην ηλεκτρική του εγκατάσταση.

Ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι μόλις χθες (1/6) το είχε παραλάβει από τον ηλεκτρολόγο όπου βρισκόταν για επιδιόρθωση.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές ύψους τριών χιλιάδων ευρώ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.