Δεν ήθελε με τίποτα τον Συλλούρη ο Αβέρωφ

Δεν ήθελε με τίποτα τον Συλλούρη ο Αβέρωφ

Μέχρι την υστάτη διαφωνούσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ για την στήριξη στον Δημήτρη Συλλούρη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ την Παρασκευή 3/6, ο κ. Νεοφύτου εξέταζε τις πιθανότητες της μεγάλης υπέρβασης για συνεργασία με το ΑΚΕΛ. 

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρότεινε και άλλες υποψηφιότητες ωστόσο δεν βρήκαν ανταπόκριση από το ΑΚΕΛ.

Τέλος όπως επισήμανε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ, αν έβλεπε λύση στο Κυπριακό θα στήριζε την υποψηφιότητα του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, αλλά παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξει λύση στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE