Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Στην Κύπρο βρίσκεται Ελλαδίτης προπονητής.

Πρόκειται για τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αφίχθη στο νησί μας με πτήση της Aegean.

Τώρα για ποιόν λόγο ήρθε θα σας γελάσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια ψάχνει για προπονητή και ο 37χρονος φαντάζει ως ιδανική λύση.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να δήλωσε ότι η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Βεργέτης έβαλε τη σφραγίδα του στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπό τη δική του καθοδήγηση η ομάδα πέτυχε αξιόλογα αποτελέσματα μπαίνοντας και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (28/08/2014).

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE