Πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποκαλύπτει: «Δέχτηκα ρατσισμό όταν πήγα στην Κύπρο»

Πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποκαλύπτει: «Δέχτηκα ρατσισμό όταν πήγα στην Κύπρο»

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε η Τζούλι Τσόλκα, που μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρατσισμό που βίωσε ως Ελληνίδα στην Κύπρο.

Για τον ρατσισμό που βίωσε ως Ελληνίδα στην Κύπρο και πολλά άλλα μίλησε η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Είσαι -σχεδόν- 12 χρόνια στο χώρο. Βρέθηκες ποτέ χωρίς δουλειά;

Ευτυχώς όχι.

Υπήρξε περίοδος που δεν είχες να φας;

Για ένα διάστημα τον δεύτερο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο…

Και πώς τα έβγαλες πέρα;

Όταν έχεις καλούς φίλους θα τα βγάλεις πέρα ότι κι αν σου συμβαίνει. Μια καλή φίλη βοήθησε κι εμένα. Μου μαγείρευε.

Δέχτηκες ποτέ ανήθικη πρόταση;

Ευτυχώς όχι.

Πριν από έξι χρόνια αποφάσισες να μετακομίσεις στην Κύπρο και να μείνεις μόνιμα εκεί. Εύκολα ή δύσκολα;

Δύσκολα στην αρχή, πιο εύκολα μετά.

Δέχτηκες ρατσισμό;

Στην αρχή ναι, από κάποιους, αλλά πλέον άλλαξε η αντιμετώπισή τους.

Βρέθηκες στην Κύπρο προτού ξεκινήσουν οι ελληνοκυπριακές συμμαχίες… «Έφαγες» πόρτα επειδή ήσουν Ελλαδίτισα;

Όχι. Ίσα-ίσα είχαν ανάγκη από Ελλαδίτες που να μένουν μόνιμα εκεί για μικρούς και για μεγάλους ρόλους, είπε στο you η Τζούλη Τσόλκα.

tsolka3616

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE