ΙΣΠΑΝΙΑ: Τροχαίο με 2 νεκρούς και 46 τραυματίες

ΙΣΠΑΝΙΑ: Τροχαίο με 2 νεκρούς και 46 τραυματίες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 46 τραυματίστηκαν την Κυριακή (5/6) στην Ισπανία όταν λεωφορείο με επιβάτες κυρίως ξένους υπηκόους συγκρούστηκε με φορτηγό που είχε σταματήσει λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 55 άνθρωποι, κυρίως από το Μαρόκο, συγκρούστηκε με το φορτηγό γύρω στις 0400 τα χαράματα ώρα Κύπρου κοντά στην πόλη Μοντόρο, στην επαρχία της Κόρδοβας, δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας.

Ο οδηγός και ακόμη ένας Ισπανός σκοτώθηκαν ενώ τέσσερις άλλοι άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Ακόμη 42 επιβάτες έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Η πλειοψηφία των επιβατών ήταν ξένοι υπήκοοι, συμπεριλαμβανομένων 31 Μαροκινών, 2 από τη Σιγκαπούρη, και από ένα υπήκοο από τη Μαυριτανία, το Εκουαδόρ, τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Κολομβία.

Οι δύο οδηγοί του φορτηγού στέκονταν στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και δεν τραυματίστηκαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE