Αποκτήστε τουλάχιστον τρία παιδιά, προτρέπει τις γυναίκες ο Ερντογάν

Αποκτήστε τουλάχιστον τρία παιδιά, προτρέπει τις γυναίκες ο Ερντογάν

O Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέτρεψε σήμερα τις γυναίκες της Τουρκίας να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά επισημαίνοντας ότι η ζωή μιας γυναίκας είναι «ατελής» εάν δεν αποκτήσει απογόνους.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε ότι είναι ένθερμος οπαδός του να εργάζονται οι γυναίκες, ωστόσο αυτό, όπως είπε, δεν θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο στη μητρότητα.

Η απόρριψη της μητρότητας σημαίνει να απόρριψη της ανθρωπότητας είπε σήμερα σε μια ομιλία που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων ενός νέου παραρτήματος του Συνδέσμου των Γυναικών και της Δημοκρατίας (KADEM).

«Θα πρότεινα να αποκτήσετε τουλάχιστον τρία παιδιά» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «οι ισχυρές οικογένειες οδηγούν σε ισχυρά έθνη».

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE