Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Λευκωσία - Η ηλεκτροκόλληση η αιτία του κακού

Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Λευκωσία - Η ηλεκτροκόλληση η αιτία του κακού

Πυρκαγιά ξέσπασε την Κυριακή 5/6 σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 15.16 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε συνεργείο οχημάτων στην Βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας στη Λευκωσία.    

Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως "Λοχία Σπύρου Τταντή " και η ώρα 15.51 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε συνεργείο οχημάτων στην Βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε έξω από την αποθήκη σε σωρό από ελαστικά οχημάτων κατά την διάρκεια εργασιών με  ηλεκτροκόλληση από τον ιδιοκτήτη και επεκτάθηκε μέσα στην αποθήκη σε εξαρτήματα οχημάτων. 


*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE