Βέλγιο: Τρεις νεκροί και 40 τραυματίες από σύγκρουση τραίνων

Βέλγιο: Τρεις νεκροί και 40 τραυματίες από σύγκρουση τραίνων

Ένα τραίνο με επιβάτες συγκρούστηκε με μια εμπορευματική αμαξοστοιχία στον δήμο Σαν Ζορζε Σιρ Μους αργά χθες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα και να τραυματιστούν σαράντα, είπαν Βέλγοι αξιωματούχοι.

"Ένα τραίνο (...) με περίπου 40 επιβάτες συγκρούστηκε με το πίσω μέρος μιας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή", είπε η βελγική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCB σε δήλωση. "Η σύγκρουση εκτρόχιασε δύο από τα έξι βαγόνια", πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος της περιοχής Φρανσίς Ντεζόν είπε στο βελγικό ειδησειογραφικό πρακτορείο Belga ότι σκοτώθηκαν τρία άτομα και τραυματίστηκαν 40 στη σύγκρουση, σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες.

Στον τόπο του δυστυχήματος είχαν φτάσει ασθενοφόρα από την περιοχή καθώς και από την γειτονική Λιέγη.


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.