«Πέφτουν» τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών - ΠΙΝΑΚΑΣ

«Πέφτουν» τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών - ΠΙΝΑΚΑΣ

Βελτιώνεται ο δείκτης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, γεγονός που αποτελεί καλό οιωνό για υποχώρηση του δείκτη των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο τέλος του 2016 χαμηλότερα από τον Δεκέμβριο του 2015.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», παρά  τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων οι τράπεζες θα αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που τους παρέχονται, ανάμεσα σε αυτά και τις εκποιήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.