Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Με καλή διάθεση και πολύ μεγάλη όρεξη ξπύπνησε την Τρίτη (7-6) ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πόλη του, την Αγία Νάπα.
Ο πρωταγωνιστής του Μπρουσκο κάθισε στην αυλή μιας πολυτελούς κατοικίας, μαζί με τους φίλους του και απόλαυσε ένα πλούσιο πρόγευμα. Όλοι υποδύονται κάποιον πλούσιο, με τον ίδιο να φοράει το τουρμπάνι ενός Σεϊχη, ενώ οι φίλοι του φοράνε κορώνες, στέμματα και καπέλα αριστοκρατικά με φτερά.
Η λεζάντα του Αντρέα τα λέει άλλωστε όλα «All happiness depends on a leisurely breakfast... #breakfastattiffanys#ayianapa #lifeisbeautiful», κι εμείς συμπεραίνουμε ότι ο πρωταγωνιστής και παραγωγός συνηθίζει να παίρνει ένα χαλαρό πρωινό για μια δυνατή και αποδοτική μέρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις