LIFESTYLE

Αποκαλυπτικό: Η Άντρη Καραντώνη ψάχνει για σπίτι! Πώς και πού το ονειρεύτηκε;

Αποκαλυπτικό: Η Άντρη Καραντώνη ψάχνει για σπίτι! Πώς και πού το ονειρεύτηκε;

Η παρουσιάστρια παρά το ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έχει προσθέσει στο ήδη φορτωμένο της πρόγραμμά ραντεβού με εργολάβους και κατασκευαστές σπιτιών.

Η Άντρη Καραντώνη και ο Νεοκλής Σκουρουμούνης ψάχνουν το σπίτι των ονείρων τους. Ένα σχεδόν χρόνο μετά το γάμο τους και λίγους μήνες πριν φέρουν στον κόσμο την κορούλα τους, βρίσκονται σε αναζήτηση κατασκευαστή, όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους. 

Η παρουσιάστρια και ο πρωταθλητής Κύπρου στo judo θελουν να χτίσουν το σπίτι τους στην επαρχία Λάρνακας, αφού και οι δύο κατάγονται από την πόλη του Ζήνωνα και δεν θα ήθελαν να μένουν μακριά από τις οικογένειές τους, με τις οποίες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Και παρά το γεγονός ότι οι εργασίες τους βρίσκονται στη Λευκωσία αυτοί επιθυμούν το σπίτι τους να βρίκεται στη Λάρνακα.

Το λαμπερό ζεύγος έχει συνεχώς ραντεβού με κατασκευαστές και εργολάβους προκειμένου να βρουν τον ιδανικό επαγγελματία που θα αναλάβει την κατασκευή του σπιτιού τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top